2. august 2018

Fede Finn & Funny Boyz

Oplev dem søndag 12/8 2018  kl. 14.00 og 15.30

Da pressen sidst på året meldte ud, at dansktop-bandet Fede Finn & Funny Boyz efter blot 2 år med ny sangerinde pludselig stod uden kvindeligt islæt, var der måske en del, der ikke spåede bandet den store fremtid. Men nu er der lys forude. Bandet med stifter Lennart Johannessen i front har nemlig lavet en aftale med en ny sangerinde, og det er med store forventninger til samarbejdet og fremtiden.

”Jeg er på ingen måde klar til at trække mig tilbage fra showbiz, og da slet ikke fra Fede Finn & Funny Boyz, der er mit livsværk”, udtaler Lennart Johannessen. ”Vi er derfor meget stolte over og glade for, at vi har lavet en aftale med en ny sangerinde – den tidligere cirkusprinsesse Judy Glosted – der fremover skal være med til at tegne bandet”. Judy Glosted er ikke ukendt med at optræde. Hun har blandt andet rejst med Cirkus Benneweis i en lang årrække, hvor publikum kunne opleve hende som den syngende sprechstallmeister, der tog over for Diana Benneweis.

”Jeg har så længe, jeg kan huske haft en helt naturlig lyst til at synge og optræde”, udtaler Judy Glosted, og fortsætter, ”jeg kan huske alle de gange, jeg har set dansktop programmer og optrædener, hvor jeg har tænkt – bare det var mig! Og nu er det pludselig mig. Jeg kan næsten ikke få armene ned af begejstring over, at Lennart og resten af bandet har givet mig denne fantastiske chance for at være med til at sikre Fede Finn & Funny Boyz videre succes som et dansktop-band med masser af mod på fremtiden og god musik i ærmerne.

Planen er nu, at der skal knokles på for at få bandet spillet sammen, en masse nye idéer skal afprøves, og så skal der indspilles en ny cd, inden sommerturnéen for alvor sætter ind. ”Vi har allerede en masse gode og spændende jobs i kalenderen”, siger Lennart Johannessen, der ikke vil lægge skjul på, at han og det øvrige band har store forventninger til samarbejdet med Judy Glosted. ”Med Judy som en fasttømret del af bandet, får vi en moden pendant til os ”gamle” mænd, og det tror vi er et kæmpe plus. Vi glæder os til at komme på landevejene igen, og er sikre på, at det både bliver godt og sjovt”, afslutter Lennart Johannessen.